DET SIGER MINE KLIENTER

Det siger mine klienter

Feb 2021

Jeg har fået clairvoyance og afdøde kontakt hos Christina..

Wow siger jeg bare hun ramte virkelig plet og gav mange konstruktive råd som er meget brugbare for mig.. Afdødekontakten gik klart igennem og mange budskaber blev givet

Det kan godt anbefales at prøve det. Og samtidig er hun mega sød og rar, så man føler sig meget tryg hos hende

Prøv det- Prøv det. B. (Okt 2020)

Christina du er fantastisk, du ramte lige spot on med afdødekontakten, det var så jeg fik gåsehud, jeg følte faktisk min bedstemor/mor stod ved siden af mig. B. (Okt 2020)

HDec 20200


"Jeg havde brug for noget sparring og vejledning ang. min boligsituation og kontaktede Christina. Hun lagde nogle englekort for mig, der besvarede mine spørgsmål til fulde og svaret var at det så positivt ud hvad enten jeg valgte den ene eller den anden type bolig, jeg skulle blot være tålmodig... Dette gav mig en indre ro og jeg lod universets beslutte for mig... ikke lang tid herefter fik jeg min drømmebolig. Jeg vil til hver en tid anbefale Christina Cruz til åndelig vejledning, Hun arbejder med hjertet og sin stærke intuition, der for mig altid har givet sande og værdifulde svar til mit liv..." G.(Aug 2020)"Christina lagde englekort for mig, da jeg stod ved en skillevej. Kortene sagde det modsatte af, hvad jeg havde forventet, men Christina kom med klare, brugbare vejledninger til, hvad jeg i stedet skulle fokusere på. Meget fint leveret, ærligt og kærligt, og hun ramte hovedet på sømmet med ting, jeg ikke er specielt stolt af, men som ikke desto mindre er sandheden!

Tak : ) " L. (Juni 2020)


"...hvor er det vildt ....Med hensyn til XXXX, så ved jeg slet ikke hvad jeg skal skrive.... Det er spot on...."  M. (Juli 2020)

L. Dec 2020

"Fantastisk helt igennem. God tryg og stærk oplevelse . Christina er rigtig rigtig sød og dygtig ramte spot on"

L.(Dec 2020)

"Tak for et rigtigt spændende og interessant forløb, hvor alting gav rigtig god mening for mig.

Fantastisk at blive lukket ind i dit univers med åbne arme, og

det gav mig en indre ro, da vi afsluttede sessionen.

Du er grundig og uddybende, og kan kun varmt anbefale dig W. (Okt 2020)

H. Dec 2020

Du er et meget tillidsfuldt menneske som får mig til at føle sig tryg i dit selskab også når det er mere alvorlige ting på bordet. Din glæde er smittende og du er meget professionel i måde at præsentere tingene på. Jeg har haft glæde af mit besøg hos dig og vil gerne besøge dig igen.  W.(Okt 2020)


"..Waow! Just waow Christina! Det passer fuldstændig med noget jeg er gået igang med en proces omkring mig <3 .." M.

(Maj 2020)


Har haft de bedste oplevelser med Christina Hun er utrolig rolig, mild og skarp i sine meddelelser og man er ikke i tvivl om hun er skabt til at kanalisere budskaber ud til os andre.

Tak for DIG Christina S. (Okt 2020)

“Jeg forventede ingenting da min skepsis lurede under overfladen. Ikke desto mindre er jeg blæst omkuld! Wuauw!” K. (Aug 2020)