Lenette fik afdødekontakt til hendes elskede lille søn

"........Jeg turde ikke at forvente noget - for hvad nu hvis han ikke kom igennem? Men omvendt ved jeg også hvor stærk han er på den anden side, så jeg tænkte måske hun kunne mærke ham lidt. Jeg tror ikke selv jeg vidste, hvad man egentlig kunne snakke om. Han blev jo ikke ret gammel - 13 timer..."


Lenette

Lenette fik afdødekontakt til hendes elskede lille søn. 


 ❤️🙏🏼❤️


Inden jeg skulle mødes med Cassandra, var mine forventninger ikke så høje.


Jeg turde ikke at forvente noget - for hvad nu hvis han ikke kom igennem? Men omvendt ved jeg også hvor stærk han er på den anden side, så jeg tænkte måske hun kunne mærke ham lidt. Jeg tror ikke selv jeg vidste, hvad man egentlig kunne snakke om. Han blev jo ikke ret gammel - 13 timer. Men jeg glædede mig til at finde ud af det.


Jeg havde bestilt en clairvoyance med afdøde kontakt hos Cassandra. Min mand og jeg mistede vores nyfødte søn, og jeg ønskede at finde ud af, om man kunne komme i kontakt med ham.


At møde Cassandra (virtuelt) var meget trygt og varmt. Hun er et dejligt menneske at være omkring, og jeg følte mig helt tryg ved at lade hende se ind i mig og vores søn. 

Jeg følte tillid til, at hun var her, for at hjælpe mig så meget hun nu kunne.

Cassandra fik mange ting ned fra vores søn som ramte helt rigtigt. Men det der ramte mest var det brev hun havde fået ned..

Jeg læser det stadig i dag, og føler han sidder lige ved siden af mig og fortæller disse ting.


Efter vores møde ændrede min sorg sig. Fra at være tung og til tider ubærlig, til at blive en smuk del af mig, som jeg kan kigge på og rumme med åbne arme.


Sorgen vil altid være der! Men efter jeg snakkede med Cassandra er den blevet lidt lettere at bære. Jeg husker ordene hver dag. Nyder de små tegn vores søn han sender. Jeg har altid troet på et liv efter døden. Men samtalen med Cassandra bekræftede det for mig endeligt.


Hendes dybe indsigter i mig, som er fuldstændig fremmed for hende, er rammende, præcise og giver stof til eftertanke. Både de personlige ting og afdøde kontakten med vores søn.

(Udgivet efter aftale og godkendelse fra Lenette.) 


Skrevet af: Lenette 

(Tidligere set i Echo Minidokumentar: "Vores søn er en engel.)